Gratis Podcasts

Meer plezier in je huidige baan

Wanneer je je aan het oriënteren bent op een andere baan die echt bij je past, geeft je je huidige baan niet zomaar op. De vaste lasten moeten nu eenmaal betaald worden. Maar hoe blijf je uit een sleur en geef je niet zomaar op? Hoe houdt je het dragelijk en houd je nog wel wat plezier in je huidige baan?

5 tips voor meer energie

Heb jij wel eens weinig energie? Het lijkt wel of het bij onze maatschappij hoort. Eigenlijk is moe zijn helemaal niet normaal. Je zou moeten bruisen van de energie. Omdat je doet wat je het liefst doet. Want het leven gaat al zo snel voorbij. Het leven is toch te kort om niet te doen wat je het liefst doet?

Hoe maak je jezelf gelukkig?

Gelukkig zijn, we willen het allemaal. Waarom is het dan soms zo moeilijk? Stress, burnout, het ligt allemaal op de loer als je niet uitkijkt. We gaan maar door in deze drukke maatschappij en moeten alle ballen in de lucht houden. Rennen, vliegen en niet meer aan ontspanning toekomen. We vergeten haast om tot rust te komen en te zien wat er op dat moment voor geluksmomenten zijn.

Werk met passie en energie

 

Ontvang mijn gratis ebook

Wil je tips ontvangen over het vinden van een baan wat écht bij je past? Download dan hieronder GRATIS mijn ebook ‘de 7 belangrijkste tips om werk te vinden wat écht bij je past’. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search