Over mij

Maatschappelijk werker, Lifecoach, in opleiding tot vitaliteitscoach, maar bovenal ervaringsdeskundige. Ik zit bordevol passie, ambitie en enthousiasme om je te helpen met werk waarin je doet wat je allerliefste doet. Zodat je met energie de dag begint én ook eindigt.

Mijn naam is Maartje van der Zwet en ik geloof dat het leven te kort is om niet te doen wat je het liefst doet. Werk is niet alleen een manier om geld te verdienen en de rekeningen te kunnen betalen. Werk is een manier om je te ontwikkelen en je passie uit te oefenen.

Door te doen wat je het liefst doet, maak jij de wereld een stukje beter. Dit levert energie en voldoening op. Dit vind ik twee belangrijke werkgerelateerde voorwaarden.

Ook ik zat ooit vast in een baan waar ik geen energie en voldoening uit haalde. Uiteindelijk leidde dit tot een burnout.  Door te onderzoeken wat ik het liefst doe, ben ik uit mijn burnout gekomen. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige en begrijp ik goed in welke situatie jij je bevindt.

ik

Missie & visie

Het is mijn missie burnout de wereld uit te krijgen, door jou te helpen met wat je het liefst doet. Of je wel of geen burnout hebt (gehad). Het is altijd beter dit te voorkomen.

Iedereen moet een baan hebben waar je achter staat en wat je eigenlijk geen werk meer noemt. Omdat je doet wat je leuk vindt. Iedereen zou op maandagochtend uit moeten springen, omdat je weer mag doen wat je het allerleukste vindt!

Veel mensen werken alleen voor het geld, om de rekeningen te kunnen betalen. Ze zijn blij als het weekend is. Alleen kunnen ze dan niet echt ontspannen. Er stroomt geen energie. Dit levert stress op en uiteindelijk ligt er misschien zelfs een burnout op de loer.

Veel mensen vergeten te onderzoeken welke baan écht goed bij ze past. Je gaat naar school, studeren, je rolt in een baan, maar ben uiteindelijk (wellicht) niet gelukkig in je baan.

 

Wil jij wel een baan wat goed bij je past? Zodat de energie gaat stromen en je voldoening uit je werk haalt?

Download dan hiernaast mijn ebook ‘De 7 belangrijkste tips om een baan te vinden wat écht bij je past’

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search