Jouw bucketlist als lifestyle design

 In Lifestyle design

Stel je is voor: Je hebt een leven waarin je alles precies zo hebt gecreëerd zoals jij dat wilt. Je staat op wanneer jij dat wilt, je hebt een baan die je ontzettend leuk vindt. Of dit nu in loondienst is of je eigen bedrijf. Het is op jouw voorwaarden. Je bereikt je doelen en die ene droom gaat nu eindelijk werkelijkheid worden. Je vinkt je bucketlist af, omdat dit je lifestyle design is. Te mooi om waar te zijn? Ik denk het niet. Het wordt een zoektocht, maar een hele mooie. Je zult er hard voor moeten werken, maar die tijd is het dubbel en dwars waard. Je wilt toch niet in een leven blijven zitten waar je eigenlijk niet tevreden mee bent?

 

Reis naar je dromen

De start van mijn bedrijf in augustus 2016 was een hele mooie. Mijn bedrijf is ontstaan na een training ‘digital nomads’. Dit ging over hoe je reizen kunt combineren met ondernemen. Nog steeds een grote droom van mij en stappen aan het zetten om dit mogelijk te maken. ‘Reis naar je dromen’ begon als blog en later is dit mijn bedrijfsnaam geworden. Puur op gevoel in de trein kwam de naam ineens in me op. Geen lange zoektocht dus. Wel wil ik misschien een meer zakelijkere naam, maar daarover een andere keer meer.

Met ‘Reis naar je dromen’ help ik jou om je leven te creëren zoals jij dat wilt. Ik, en vele mensen met mij hebben de reis afgelegd van naar school, studeren en een baan vinden. Totdat sommige mensen erachter komen dat ze eigenlijk niet doen wat ze het liefst doen. Ze komen in een burnout of hebben veel stress en/of allerlei lichamelijke klachten.

 

Een baan waar je van houdt

Omdat ik zelf ook jaren niet tevreden ben geweest met mijn werkleven (daarbuiten had ik best een leuk leven) wil ik jou helpen met een baan waar je ’s ochtends je bed voor uitspringt. Waarbij je echt denkt: dit voelt niet als werk! Buiten je werk moet je leven ook kloppen. Je moet je dromen kunnen waarmaken en je doelen kunnen bereiken.

Omdat je leven niet in één dag opnieuw is ingericht, richt ik me ook op het huidige leven. Hoe ziet je huidige leven eruit? Wat wil je behouden? Wat wil je zo snel mogelijk veranderen? Waar krijg je energie van?

Daarna komt je baan waar je energie van krijgt en je bed voor uitspringt ’s ochtends. Tot slot gaan we kijken wat je nog meer wilt bereiken in je leven en hoe je dit verder wilt vormgeven. Bij mij is dit meer reizen en reizend mijn geld verdienen met mijn bedrijf en andere mogelijke manier. Maar dit kan bij jou er ook anders uitzien. In deze laatste module stel je een bucketlist op en gaat dit gebruiken als lifestyle design.

 

Wil je jouw leven inrichten zoals jij dit wilt? Schrijf je dan hier in voor mijn inspiratiemail voor tips

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search